Ceyda Aksel'in blog, sağlık ve güncel teknoloji haberleri hakkındaki kişisel paylaşım platformu.

2016/10/13

Saçlarınızın Hızlı Uzamasını İstiyor Musunuz?

Görüntüleme ..counter ..📂


Hintli kadınların saçları bakımlı ve uzun olmasından dolayı her kitlenin dikkatini çekebilmekte. İşte Hintli kadınların kullandıkları bazı altın değerinde öneriler;
1- Aloe Vera suyu kullanın: Her yerde bulabileceğiniz Aloe Vera suyu saçlarınızın hızla uzamasını tetiklerken aynı zamanda saç derinize de mükemmel bir bakım yapıyor.
2- Saçlarınızı yıkadıktan sonra soğuk su ile durulayın: Soğuk su saç derisindeki gözenekleri kapatarak kan dolaşımını hızlandırır ve saçların daha iyi beslenmesini sağlar.
3- Elma sirkesiyle saçlarınızı yıkayın: Saç kremi yerine doğal elma sirkesi kullanırsanız saçlarınızın daha hızlı uzadığını fark edeceksiniz. Ayda bir kaç kez uygulayabilirsiniz.
4- Saç derisine protein maskesiyle masaj yapın: Bunun için iki adet yumurtanın beyazı yeterli olacaktır.
5- Yumurta, Zeytinyağı ve Konyak: 2 yumurta akı, bir yemek kaşığı zeytinyağı ve bir bardak konyağı mikserde çırpıp saç derinize uygulayın. Böylelikle saçınız hem protein açısından yeterli besini alacak hem de daha kolay taranabilen,  daha dolgun ve parlak saçlara sahip olabileceksiniz.
6- Esansiyel yağlar kullanın: Badem, lavanta, b,beriye ve kekik yağlarını kullanabilirsiniz. Saç diplerinize iyi gelerek saçınızın daha kolay uzamasını tetikler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder